team

WIJ ZIJN NATASCHA EN STIEN, EEN ENTHOUSIASTE TANDEM

Heel verschillend, maar 100% in balans. Terwijl Natascha als impulsieve extravert de sales en opvolging voor haar rekening neemt, zal Stien zich als geduldige introvert toeleggen op de planning, omgevingspsychologie en communicatie. Wat we wél delen, is onze nieuwsgierigheid naar de mens, passie voor interieur (surprise!) en zin om de wereld te zien. Oh, en we schreven toevallig ook onze thesis over hetzelfde onderwerp, terwijl we compleet andere studies deden. Als dat niet meant to be is …

WIE IS NATASCHA?

Natascha is interieurarchitect en de nummer één fan van haar dochter Naomi. Natascha was altijd al geïntrigeerd door mensen en studeerde dan ook eerst orthopedagogie aan de AP Hogeschool.

In Barcelona werkte ze in een naschoolse opvang met kansarme kinderen en even later trok ze naar Amerika om zich verder te verdiepen in de orthopedagogie.

Passie kan je niet tegenhouden, en dus deed Natascha er nog een bachelor Interieurvormgeving aan Thomas More bij.

Bij Inner Act komen haar interesses mooi samen: interieurs ontwerpen met de mens als grootste inspiratiebron.

WIE IS STIEN?

Stien is interieurarchitect, omgevingspsycholoog en een echte natuurliefhebber. 

Zoals de Noren het zeggen: “ut på tur, aldri syr”, als je eropuit trekt, ben je nooit slechtgezind. 

Die liefde voor Noorwegen liep Stien op op Erasmus in Oslo, tijdens haar studie Interieurarchitectuur aan Sint Lucas, KU Leuven. 

Stien was altijd gefascineerd door de wetenschap achter interieurs: waarom werkt het ene zo goed en het andere niet? Het antwoord zocht ze in haar studie Omgevingspsychologie aan de University of Surrey in de UK. De zoektocht bracht haar zelfs tot in Nepal, waar ze ‘de ideale leeromgeving’ onderzocht. 

Terug in de UK deed ze ook onderzoek naar ‘het creëren van hoop door de gebouwde omgeving’ in de Maggie’s Centres.